torstai 2. toukokuuta 2013

Vappu

Vappuna käytiin Hugen kanssa tallilla.
Kaikki meni hyvin ja Huge alkoikin viihtymään Papun jaloissa. :D Onneksi Papu seisoi rauhassa paikoillaan eikä hermostunut pienen kaverin touhuista jaloissa. :) Huge sai myös leikkiä tallissa valvotusti toisen koiran kanssa ja meno yltyi sellaiseksi että, päätin päästää Hugen irti hihnasta. :) (Tästä voi kurkata kuvia)
Papu tässä vaiheessa rupesi vähän levottomaksi karsinassa kun hänellä ei ollut yhtään lajitoveria seurana tallissa.

Ratsastuksen ajaksi vein Hugen koppiin autoon ja taisi poika nukkua siellä ratsastuksen ajan sillä ei huutanut yhtään. Jätin siis ikkunat vähän auki ja radiota päälle.
Ratsastaessa Papu meni hyvin, teemana oli siirtymiset ja nelikaariset kiemuraurat. Laukassa tehtiin myös vastalaukkoja ja nekin meni hienosti, kunhan pidin ohjeita mielessä.
Loppukäynnit käveltiin sitten koko "perhe" yhdessä, Papu toisessa kädessä ja Huge toisessa. Papu tuli rauhassa perässä ja oli tyytyväinen, kun en ehtinyt häntä komentaa pois ruohoista. Huge taas hyöri ja pyöri ja näytti välillä siltä että tuulessa heiluvaan hevosen häntään olisi voinut hypätä roikkumaan. :D

Lopuksi kun oltiin taas tallissa niin Huge ei enää yhtään pelännyt Papua. Vähän jopa komensi ja yritti leikkiä Papun kanssa kun tämä söi heiniä.
Ja käytiin kentällä keräämässä kakkoja sen jälkeen niin Huge oli siinäkin vaiheessa sitä mieltä että "älyttömän kivoja nää isot kaverit kun ne menee kovaa ja mä haluan kans juosta niiden vieressä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti