perjantai 26. huhtikuuta 2013

Huge saapui taloon

Tänään lähdettiin hakemaan Hugea kotiin, siellä hän temmelsi 2 sisarruksen kanssa (Hildan ja Haberin). Lähdettiin sitten jonkin ajan kuluttua ja otin Hugen syliin niin alkoi hirmuinen rimpuilu ja huuto. Sama jatkui myös autossa kuljetusboksissa, mutta loppulta rauhottui ja lähdimmekin hiljaisessa autossa kohti Turkua.
Matka meni hyvin, Huge makoili rauhallisesti ja ihmetteli vähän tunneleita kun tuli pimeää ja sen jälkeen taas valoisaa. Kotona huomasi ettei poika ollut tottunut talutus hihnaan ja pitikin olla tarkka ettei missään vaiheessa vedä. Pisutkin päästi pihalle, Jeee! :) A käveli sitten rapun ovelle ja avasi sen ja sitäkös pieni Huge pelkäsi. Kannoin hänet sitten ovelle ja rappukäytävään ja jäätiin hetkeksi tutustumaan rappukäytävän jännittäviin ääniin.
Rappusia ei vielä selvitty ilman että kannoin ja silloinkin vähän jännitti kun mentiin siellä rappukäytävässä outojen hajujen ja äänien keskellä.

Tunnelit jännitti :)
Sisällä sitten olikin meno toinen, kurkattiin paikat ja oma petikin tajuttiin heti ja sinne myös raahattiin luu, jonka annoin herkuksi. Sen jälkeen ollaankin leikitty ja rapsutettu ja näytetty vessat sekä juomapaikka. Ruokaakin tarjosin, mutta ei ainakaan nyt kelvannut. Huomenna luulen että kelpaa jo :) Nyt Huge väsähti sohvalle, söpöä!!! <3


Pääsi sohvalle meijän viereen


ja unihan siinä lopuksi tuli

2 kommenttia:

  1. Voi ei, miten söpsy! Kunhan Huge vähän kasvaa, hänestä tulee varmaan vauhdikas leikkikaveri Iisalle :D

    VastaaPoista
  2. Varmasti, nyt ainakin painelee ihan hulluna :D Ja on kova painimaan kavereidan kanssa ;)

    VastaaPoista