maanantai 20. toukokuuta 2013

Kisapäivä

Kisapäivä alkoi aikamoisella sähellyksellä.. Tai no siis eihän ketään muu sählännyt kun minä. Onneksi tallinomistajan mies oli paikalla ja ihmetteli taas sähläystäni ja tuli selvittämään tilanteen ja näyttämään minulle missä se pistokkeen paikka eilisessä vetoautossa on. :D
Ja onneksi oli yhdessä trailerissa adapteri jota pystyimme lainaamaan! Tuuria ja sähläystä kerrakseen!

Papun nutturat onnistui hyvin heti ensimmäisellä kerralla ja enismmäistä kertaa laitoin myös otsaan nutturan, eikä se nyt niin pahalta näyttänyt mitä ajattelin, aika kaunis Papu oli. :)
Oli minulla kyllä aika kööri apureita mukana, ikinä ei ole Papullakaan ollut joka jalalle omaa ihmistä ;) Luksusta! Mukana reissussa oli siis Mette ja hänen kaverinsa, sekä Anki. Anki pääsi harjoittelemaan trailerin vetoa ja peruutusta, ja hyvin se meni! Pointsit hänelle siitä.

Itse kisapaikalla oli todella seisova ilma. Verkkasin Papun aika kevyesti ja se oli ehkä ihan hyvä ratkaisu. radalla sitten en ensinnäkään uskaltanut ratsastaa niin paljon kun olisi pitänyt.. En siis totellut valmentajan käskyä ratsastamisesta! :P Mutta yleisesti ratamme oli siisti ja virheetön! Pelkäsin todella paljon Papun vaihtavan vastalaukat myötälaukoiksi sekä laukkalisäysten jälkeen vaihtavan laukkaa, mutta lisäykset otin laukassa sen verran varovasti että sain sen pidettyä aisoissa. Myös vapaankäynnin "huijaus" onnistui, eli en heittänyt ohjia pois, vaan nojasin eteen ja ojensin kädet suoraksi niin että Papulla kuitenkin oli tilaa liikkua ja venyttää kaulaa ja siitä olikin suht helppo saada hevosta kerättyä takaisin kasaan ja laukka sujui sen jälkeen hienosti. :)

M tuomarilta sain yhteensä 157,5/280 pistettä eli 56% ja C tuomarilta sain 164,5/280 pistettä eli 59%. Yhteisprosentit oli 57,5%.
M tuomarin loppukommentit: "Kivoja pätkiä! malta esittää liikkeet rauhassa, pyri rats. hev. aktiivis. pohkeen eteen niin kiemurtelu/poikitus vähenee"
C tuomarin loppukommentit: "Ole tarkkana suoruuden kanssa, Nenä paemmin eteen. Siirtymisiin vielä lisää täsmällisyyttä."

Olen kyllä itse niin tyytyväinen tähän, meillä kuitenkin oli pitkä tauko treeneistä ja tällä viikolla oli 2 ykistyistuntia ja lauantaina treenasin itsekseni.
Kohti seuraavia kisoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti