tiistai 21. toukokuuta 2013

Pietin valmennus

Elikkä, eilen Sanna laittoi mulle viestiä ja kysyi haluanko Pietin valmennukseen. Oli pakko kysyä isältä, joka on siis samalla mun pomo ja myös tarvitsin hänen autoaan, jotta onnistuin menemään Jullakseen valmennukseen. Ja tietenkin en ollut suunnitellut tällaista menoa tähän, joten jouduin myös rahotusta pyytämään. Vastaus oli onneksi myöntävä.

Tänään siis lähdimme reissuun ihan vaan Papun kanssa kahdestaan. Koira oli toimistolla ja hoitajia en jaksanut edes yrittää kysyä niin lyhyellä varoitusajalla. Yllätyin tallilla siitä, että sain lastattua Papun ihan helposti yksin. Sen tiesin että sen saan purettua yksin, mutta lastauksesta en ole ollut varma. Onneksi se sujui molemmissa paikoissa yksin ja helposti!

Piet käski heti alusta asti kävellä reippaasti eteen kohti ohjaa ja samoin myös ravissa. Papu tulikin paljon paremmaksi ja kulki rennommin eikä viskonut päätään koko ajan. Vähän se silti onnistui minua vedättämään ja tuli vahvaksi edestä. Oltiin menty varmaan vajaa puolituntia kun Piet kysyi saako hän tulla noin 10minuutiksi Papun selkään. Ja kuski vaihtui ja Piet ratsasti.. oli niin ilo katsella kun joku sai Papun kuriin. :) Piet meni varmaan 15-20minuttia ellei enemmänkin.
Tämän jälkeen pääsin takaisin kyytiin ja Piet sanoi että Papulla pitää saada puolipidätteet paremmin läpi jolloin se tulee pehmeäksi edestä. Ja siis se ero!! Papu oli kevyt ja tuli myös siirtymisissä kevyeksi, ei jäänyt painamaan kädelle. Oli miellyttävä kokemus, seuraavaa kutsua odotellessa ;)

------------------------------------------------

Hugen kanssa on mennyt taas hyvin.
Eilen maanantaina käytiin koirapuistossa.. meillä oli vähän isot kaverit, mutta oli siellä myös mukana sitten 2 pientä koiraa hetken. Kaverini oli koiransa Jagon kanssa, Huge on vähän isompi kuin Jagon pää :D Myöskin Kölli oli paikalla ja Huge tykkäsi taas roikkua Köllin suupielissä tai ainakin kovin yritti.
Kyllä hän oli väsynyt sen jälkeen, mutta jaksoi sitten herätä jo ennen puoltayötä ja alkoi yksinään riehumaan kun olimme jo nukkumassa. Onneksi Hugelle kelpaa lelut ettei vielä tuhoa kaikkea eteen osuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti