keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kesä missä olet?

Tosiaan nyt jyllää tämä hevosten herpesvirus ja sen takia Kotimäen kisatkin peruutettiin maanantaina. Toisaalta eipä se haittaa, itsekkin olen mielummin hetken aikaa menemättä muualle, jotta oma hevonen säästyisi tältä hermostoperäiseltä virukselta. Itsehän olemme tallin puolesta nyt kotioloissa 2 viikkoa vähintään, sillä tallillamme on 5 kantavaa tammaa ja yksi niistä on Papunkin tarhakaveri.

Sunnuntaina Papu sitten nautti vapaasta ja minä mökkipäivästä ja maanantaina Pinja liikutti. Eilen kävin itse ratsastamassa ja aluksi ei millään meinannut löytyä motivaatiota ja ajattelinkin lähteä maastoon ,mutta enpä yksin halunnut lähteä. Nyt tekisi mieli kyllä lähteä kunnon laukkamaastoon, tosin tällä kertaa varaudun ottamalla kunnon suitset, jotta jarrutkin toimisivat. Erästä retkeä muistellen... :D
Kyllä tätä ilmaa on tarpeeksi ollut jo ja nyt huomaa että aurinko on saanut vähän energiaa kertymään. Vielä kun pääsisi kentälle ratsastelemaan :p
En kyllä vieläkään osaa ymmärtää että illalla on vielä valoisaa, että ihan hyvin voi lähteä vielä kuuden aikaa maastoon. Kai se kesä sieltä tulee ja sitten saakin käydä kävelyillä ja nauttia. :)


Perjantaina kohti Mäntsälää moikkaamaan koiravauvoja taas ja varmaan viimeisen kerran ennen kuin haen omani kotiin :) Yritän ottaa kuvia silloin, koiratkin ovat varmaan sen verran isompia, ettei emä ole vahtimassa koko aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti