lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen

Suunnitelmat vähän muuttukin kaikilta osin mulla ja Papulla.
Torstaina Pinja siis ratsasti ja perjantaina menin Kari Nevalaisen estevalkkuun Paraisille ja eihän meillä mitään estepenkkiä ole niin hypittiin koulupenkillä. Papu oli kyllä ihan super hyvä!! Tuli kauhee hinku taas hyppiä sen kanssa, mutta järki käteen ja max kerran kuussa. Nyt hypittiin jotain 80-90cm ja sen takia yllätyinki niistä miten hienosti Papu suoritti tehtävät.

Tänään olikin sitten CR-tunnit 10-11 Pinja meni ja 11-12 mä menin. Oli taas vähän muisteltavaa et miten siellä pitikään istua ja nyt yritän sit muistaa nää asiat maanantaihin asti ku on kisat. Jos ne vaikka auttais? :D
Huomenna olis tarkotus mennä se maanantain rata kerran ainaki läpi ja myös Pinja käy selässä. Tosin täytyy nyt kattoa et, ei veny liian pitkäks se ratsastus. Onneks tänään mentiin tosiaan vaan ravia ja käyntiä näillä kahdella tunnilla.

Maanantaina onkin sit niin et ekassa luokassa vuoro on joskus 11.04 jälkeen ja sit toisessa luokassa 14 jotain. Eli pitkä päivä tiedossa ja ehkä kävästään kotona välissä, jos odotusta on paljon. Maanataina taas lisää infoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti