torstai 28. maaliskuuta 2013

Yhden kauden loppu, toisen alku

Eilen oli vähän hoppu kun menin tallille, siivosin ennen treeniin lähtöä 7 karsinaa ja Papun kuntoon laittamiseen meni vain 10min. Tosiaan piti lähteä viimeistään 17.00 Sannalle kun tunti alkoi 17.15, ja sen takia  olikin vähän hoppu.
Tunti meni erittäin hyvin ja Papukin oli tyytyväinen sen jälkeen. Tehtiin paljon siirtymisiä pysähdykseen kaikista askellajeista ja avoja pitkillä sivuilla ja lyhyet sivut sulkua. Sekä lopussa väistöjä keskihalkaisijan linjalta uralle.

Tänään tai huomenna menen varmaan maastoon ja toisena päivänä juoksutan. Papu saa nyt pari kevyempää päivää tähän, sillä lauantaina on CR-tunti ja niitä Papu menee kaksin kappalein. Ja sunnuntaina myös Papu saa mennä pidempään ja maanantaina olisi tarkoitus mennä sitten kisoihin.
Sieltä täytyy nyt hakea tosin vain kokemusta, sillä lähtijöitä on niin paljon, melkein samassa mittakaavassa mennään kuin aluekisoissa ja kyseessähän on seurakisat siis.

Sitten aiheesta toiseen,

Tässä edesmennyt koiramme Royal <3
selvitin voinko pitää taukoa salilta sen ajan kun minä olen sidoksissa koiranpentuun, niin en voi. Eli nyt sitten ilmoitin eroavani ja sieltä tietenkin toivottiin että liity takaisin käyttäen jotain hyvää tarjousta.. En sitten tiedä liitynkö.

Portugalin podengo on rotuna aika omanlainen, jos jokin ei ole kivaa tai ei kiinnosta niin silloin popo harvoin sen tehtävän suorittaa. Ja jotenkin tämän takia minua suuresti kiinnostaisi agility ja muut haasteet koiran kanssa. Onneksi sukulaisilla on ollut koiria, niin sain omasta kodista napattua entisen koiramme ruokakupit ja sedältäni sain myös toiset ruokakupit, sekä talutushihnat, punkkipihdit ja kynsisakset. Meidän koirallamme oli aina fleksi, ja sitä en viitsi tulevalla koiralla käyttää tuolla keskustassa asuessa. Ehkä jossain rauhallisemmalla alueella :)

Nyt alan jo melkein laskemaan viikkoja ja päiviä koska saisin koiran kotiin ^^

2 kommenttia:

 1. Olikos Royal Shettis? Mä olen koirille vähän allerginen, joten satunnainen koirakuume onneksi ei voi aiheuttaa koiran hankkimista... mä ottaisin ehdottomasti seurakoira-linjaisen beaglen (eli sellaisista vanhemmista jolla ei ole ajettu). Sopivan kokoinen, helppohoitoinen karva ja hyvä lenkkikaveri.

  D:llä on kans vähän raskaampi viikonloppu tulossa, la CR-tunti ja su Tuitsan valmennus. Ti ehkä hypätään Katan kanssa, ja to ois Sannan tunti ;) Mutta hyvä kai hevosten kanssa vähän vuorotella raskaampia ja kevyempiä jaksoja, muuten ei kunto nouse.

  Ai niin, ja voitte perustaa kerhon Niinan kanssa, Lavinia pissaili ihan samaan malliin eilen kuin Papu, pysähteli ja pissaili aina kun D oli kohdalla ja katsoi anovasti ;) Ei kuulemma ennen ole näyttänyt niin voimakkaasti ja just vasta oli kiimassa... Aikamoinen hunk mun ruuna ;)

  VastaaPoista
 2. EI ollu sheltti, Royal oli ihan kunnon kokonen koira, collie ;D
  Joo no Papulla eilen menikin Pinja ja tänään mennään valmennukseen Paraisille, et ens viikolla kevyempi viikko :)

  Ja juu, kuulin Katalta et D saa nää saksalaiset naiset sekasin ;D

  VastaaPoista