torstai 4. huhtikuuta 2013

Täydellistä

Menin eilen pitkästä aikaa kangilla, ja herranen aika mikä hevonen! 
En tiedä johtuko se siitä et tiistaina jo ratsastin aika tehokkaasti vai siitä et en oo pitkään aikaan menny kangilla vai mistä, mutta Papu oli aivan älyttömän hyvä!
Kuunteli istuntaa tosi hyvin, liikku isoilla askeleella ja oli rento. Se teki kaiken niin nätisti, tehtiin lopussa laukassakin vähän vaihtoja tai siis harjoiteltiin. Niin nekin meni hienosti, tiistaina kun tein muutaman niin vasemmasta laukasta oikeaan Papu aina pukkas, mut eilen meni puhtaasti alussa. Sit sain tehtyy diagonaalilinjalla 3 vaihtoa mutkien kautta. Lopussa kyllä huomas, et Papu rupes väsymään kun ei meinannu jaksaa enää keskittyä. 

Olispa se aina tollanen. :) En edes ratsatanu eilen tuntia kun tehtiin koko ajan hommia ja muutenki Papu meni niin hyvin etten nähny syytä mennä kauempaa. Siinä vaiheessa kun molemmilla on hyvä mieli ni miksikäs ei lopettais. 

Viimeks kun menin kangilla Sanna ehdotti et ottaisin kankien ketjun ympärillä olevan muovisuojan pois, koska siitä ei kuulemma kaikki hevoset aina tykkää. Ni otin sen tällä kertaa pois, ni tiedä vaikka se olis vaikuttanu. Nyt kun oon myös ollu aika tarkka sen suhteen et omat kädet olis hiljaa ni voi olla et sekin on osana tähän. Papu rentoutuu huomattavasti, kun omat kädet on hiljaa. Sillon siellä kyydissä pystyy myös istumaan. Varmaan myöskin lauantain CR-tunnista on hyötyä kun ajattelen selvästi enemmän sitä omaa istuntaa tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti