maanantai 11. helmikuuta 2013

Puomeja

Sunnuntaina mentiin puomeja ja Tiina oli kuuvaamassa ja auttamassa. Ravipuomit meni hyvin, Papu meni yllättävän rauhallisesti puomit alkuraveissa. Sitten laitettiin ihan lyhyet välit ja maapuomi-kavaletti-maapuomi-kavaletti-maapuomi ja ravissa kokosin Papua ja ihan hidasta koottua ravia puomien yli. Siinä rupesi jo vähän kolisemaan, mutta ihan normaalia Papua varsinkin kun piti kuitenkin koko ajan vahtia ettei askel pääse venymään liian pitkäksi niin Papu kuumui samalla. Jos vähänkään annoin ohjaa astui heti kahden puomin yli.
Laukassa laitettiin 3 puomia diagonaalilinjalle niin että ylitän ne viistosti ja jokaisen ylityksen aikana piti saada vaihto, oikea laukka vaihtui vasemmaksi yleensä puomin jälkeen kun käänsin voltille, mutta vasen laukka vaihtui oikeaksi puomin päällä niinkuin pitikin. Laukassa Papu oli todella kuuma, häntä oli propellina takana ja edestä tosi vahva.
Nyt täytyy seurata sen jalkoja, sillä lepuuttaa ulkona oikeaa jalkaa paljon koska loimi valuu koko ajan vasemmalle ja oikeassa jalassa on kintereessä ollut vähän vaivaa joskus aikaisemmin. Joten täytyy katsoa koska Tarja tulisi taas hieromaan, jotta saisi taivutettua Papun samalla. Ellei aikaisemmin tulla siihen tulokseen että jotain pitää tehdä.
(Videoita puomitreenistä tulee kunhan saan tehtyä niille jotain)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti