keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Maanantaina juoksutin Papun, oikea kinner näytti silloin vähän jäykältä ja ajattelin, että nyt tulee sitten eläinlääkärireissu.
Ja ilmoittaudun tietenkin maanantaina kisoihin, jotka olisi Tampereella sunnuntaina. Oli vähän extempore ilmoittautuminen, mutta mennään nyt katselemaan mitä tuleman pitää.
No tiistaina meni taas Pinja ja pidin heille tunnin.
Tänään oli Sannan tunti, alussa tehtiin väistöjä diagonaalinlinjalla, niin että aloittavan kierroksen sisäpohje väistättää. Ravissa nämä sujuivat, mutta laukassa.. huh huh.. mopo meinas lähteä käsistä - tai se lähtikin. Laukassa väistöä ja ennne pitkääsivua siirtyminen raviin ja sen jälkeen takaisin rauhalliseksi. Tässä vaiheessa joutusin pyörimään aina tovin pääty-ympyrällä ja yhdessä vaiheessa Sanna sitten päätti että Maija alas ja hän selkään. Siellä Sanna meni tovin ja katselin katsomosta miten meni. Neuvoksi sain sitten pitää omat kädet paikkallaan ja tasaisina, Papu kun ravissa pomputtaa niin paljon että mun kädet pomppii kanssa. Myöskin pitää mennä niin hitaasti ja hevonen paketissa, että sitten kun se rentoutuu voi päästää vähän ohjaa ja turpaa edemmäs, ei missään nimessä liikaa. Taas niin hirveesti opeteltavaa :D

Nyppisin myös Papun harjan ensimmäistä kertaa elämässäni käsin!! Papu ei kauheasti välittänyt, mutta jossain kohtaan rupesi vähän ärsyttämään kun samasta välistä nyppisin. Papun harja on suurinpiirtein keskeltä aika paksu ja jos kisoihin pitää mennä, niin pakko tehdä jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti