lauantai 9. helmikuuta 2013

Hankitreeniä

Papu nautti eilen vapaapäivästä ja tänään meinasin mennä puomeja, mutta koitan saada Tiinan kaveriksi niin katsotaan josko huomenna niitä puomeja. Tänään päätin tehdä kunnon hankitreeniä, laitoin kanget suuhun ja lähdin ulos köpöttelemään. Pari kertaa pihan ympäri menevä lenkki (koivukuja) ja sitten pellolle. Pellolta sitten löytyi yhtä sun toista pelottavaa tai puskista pellon reunassa. Siellä sitten tehtiin käynnissä vähän kulkureittejä kun oli ihan koskematon lumi, enkä tiennyt mitä sen alta löytyisi. Onneksi oli hyvässä kunnossa :)
Kerran Papu pysähdyksessä säikähti jotain ja yritti hypätä ympäri, mutta unohti olevansa pellolla ja kävi polvillaan ja minä kaulalla. Siinä sitten vähän hölmistyneenä oli ja mentiin pelottavan kohdan ohi uudestaan eikä sillä hetkellä ollutkaan mitään.
Laukassa en uskaltanut päästämään aluksi kauhean pitkää pätkää suoraan laukkaamaan, koska Papu hieman siinä vaiheessa kuumeni. Mutta pienen tauon jälkeen menin aina suorat vähän isompaa laukkaa ja ympyrällä jarrutettiin. Loppuravit menikin hyvin, Papu venytti itseään ja otti pitkiä askeleita ja oli muutenkin rento.
Käynnissä puuskutti aika hyvin, joten kävelin ensin pellolla ja sieltä sitten vielä koivukuja pari kertaa. Talliin päästyä Papu meni heti juomaan ja hain sille 2 ämpärillistä lämmintä vettä jotka se joi hetkessä. Tehtiin vielä porkkana venytykset ja laitoin linimenttiä jalkoihin ja jätin neidin rentoutumaan rankan treenin jälkeen.
Pakko sanoa että ei tää lumi pahasta olekkaan, varsinkin nyt kun päivät ovat pidentyneet ja iltapäivälläkin näkee mennä ulkona :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti