keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Jääkaappia metsästämään

Maanantaina kävin pyörähtämässä vanhalla tallilla. Oli kyllä mukavaa vaikkakin vähän toi autossa istuminen ahdistaa, sekä muut kanssa autoilijat. Esim. kun ajoin kotiin päin niin eikös 40km/h -alueella joku idiootti päättänyt lähteä ohi. Ei muuten mitään, mutta kyseessä oli alue, missä on päiväkoti ja koulu...

kynttilät palaa kun on sähkökatkos
Tiistaina oli sitten neuvola, kaikki normaalisti. Mitä nyt proteiinit puolikkaan plussalla.. tänään vein labraan uudet näytteet niin saa nähdä mitä sieltä tulee. Sain taas kuulla kuinka paino on noussut liikaa.. tällä kertaa neuvolan terveydenhoitaja sanoi, että ei kyllä tiedä miten osaisi neuvoa minua ettei paino nousisi niin paljon. Kerroin sitten hänelle, että niin siis aikaisemmin tämän kotona tylsistymisen sijaan olen käynyt tallilla melkein joka päivä plus vielä koirien kanssa agilityt sekä vähän ahkerammin lenkkeillyt koirien kanssa.

Päätin sitten lähteä koirien kanssa neuvolan jälkeen lenkille. Käveltiin vähän eri reittiä metsään niin saimme 200m lisää lenkkiimme. Metsässä ensin kävelin molemmat koirat kiinni, kunnes totesin että ehkä Jesu voi tulla vapaana. Lenkki sujuikin paljon reippaammin kun ei tarvinnut kuin Hugen takia pysähdellä.
Vähän myös harmitti että sujui niinkin reippaalla kävelyllä ettei mun tarvinnut pysähtyä ... Tehtiin siis uusi "ennätys" tälle lenkille 3,4km ja aikaa meni n. 55min :D SportsTrackeri on aina päällä kun lähden kävelylle näiden kanssa.
Otettiin sitten vähän rennommin kotona ja maattiin sohvalla kaikki. Ajattelin jossain vaiheessa että voisihan sitä ruokaakin vähän yrittää tehdä ja PYH meiltä meni sähköt poikki.
Käytiin sitten miehen kanssa Myllyssä syömässä ja tappamassa vähän aikaa. Ja kun tultiin kotiin ja ajateltiin et kyllähän ne nyt on jo saanut vian korjattua ni ei. Ei ollut sähköjä vieläkään, vasta vähän ennen yhdeksää tuli takaisin.

Ja takka valaisee ja lämmittää myös
On se toisaalta hyvä että tulee vähän äksöniä elämään. Koska en kyllä ajatellut ja odotellut merkkejä vauvan ulostulosta. Ainoastaan mietin sitä että jos yöllä pitää lähteä eikä talossa toimi valot ni mihin seiniä päin olisin tuskissani juossu :D
Eilen sit vähän  myös jännättiin et lähteekö meidän jääkaappi toimimaan, kun lämpötilanäyttö ei pelannut. Aamulla sain sit viestin et "niin jääkaappi on muuten jäässä". Eli se meni siinä samassa kun yrittivät saada sähköjä päälle niin täällähän välkkyi vähän väliä sähköt.
Seuraavaksi täytyy tehdä vahinkoilmoitus ja sitten tänään käydä katselemassa jo ennakkoon vähän noita jääkaappeja. Pakastin onneksi säilyi, vaikka mielummin olisin antanut sen hajota kuin jääkaapin, siellä on vielä vähemmän ruokaa kuin jääkaapissa. :D

Lauantai lähestyy kovaa vauhtia, silloin aion mennä mökillä käymään savusaunassa ja avannossa. Ja jos en ensi maanantaina ole vielä jakautunut saan lähetteen yliaikakontrolliin, joka pitäisi olla viimeistään rv 41+5 eli ensi viikon torstaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti