keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Odottelua ja ikääntymistä

Eilen meillä oli mahdollisesti viimeinen ultra äitiyspolilla. Olin ihan hämmästynyt kun minut vietiin pieneen huoneeseen missä oli nojatuoli ja sänky sekä tuoli isälle. Mahalle yksi laite mittaamaan vauvan sykettä ja toinen supistuksia ja minulle vielä käteen nappula mitä sitten painelin kun tunsin liikkeitä.
Kun hoitaja oli lähtenyt, totesin miehelleni että tämä on varmaan sitä käyrillä oloa mistä jotkut kirjoittelevat. :D Jonkin aikaa siinä käyrillä ollessa, päästiin sitten lääkärin luokse. Käyrissä kaikki hyvin ja ultrassa myös, myös synnytystapa-arvio tehtiin samalla.
Nyt vain siis odotellaan että vauva ilmoittaa tulostaan, ellei muuta tule vastaan. Painoarvio oli nyt 3200g.

Viime yönä totesin myös, että taitaa olla selkeä kaava öissä. Joka toinen yö nukun erittäin hyvin ja joka toinen yö meneekin sitten siinä, että herään vessaan ja sen jälkeen valvon varmaan viiteen asti. Aamulla sitten hyvällä tuurilla en herää kun mies lähtee töihin, mutta herään jokatapauksessa jo 7-8 aikaan. Mielummin nukkuisin mutta ehkä tähän täytyy tottua.

---

Hugella on tänään myös synttärit, ihan ikäloppu jo kun tuli 3 vuotta täyteen. Aamulla tarjosin ensin pelkkiä nappuloita, kunnes muistin että perhana Hugellahan on synttärit. Tein sitten hienon nakkinappula-kakun Hugelle ja pilkkosin muutaman nakin palan myös Jesun nappuloiden joukkoon. Jännästi molemmat söivät vaan nakit. :'D

Meinasin myös jättää pojat kotiin täksi päiväksi kun menin töihin. Nakkien takia en uskaltanutkaan, kun pelkäsin että Hugella menee maha sekaisin kun söi kuitenkin melkein 2 nakkia. Onneksi otin heidät mukaan, sillä käytiin vielä töiden jälkeen moikkaamassa pientä Manua. Hän oli niiiiiiin söpö, mittelspitz ja ikää vähän päälle 7 viikkoa (vai olikohan 8 viikkoa). Huge ja Jesu käyttäytyivät hienosti pienen pojan seurassa, toki Manu oli vähän "tylsä" vielä kun ei jaksanut leikkiä poikien kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti