tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tulevaisuutta ajatellen

Tänään sen päätin, nimittäin myydä Papun.

Myynti-ilmoitus

Totuus on se, että itselläni ei ole varaa pitää kahta hevosta tulevaisuudessa. Kunhan Stella pysyy terveenä olen tyytyväinen. Papusta joku voisi saada kivan siitostamman.
Jos kisaratsuksi sitä meinaan niin on edessä taas pitkä treenaaminen enkä tiedä pääsemmekö missä vaiheessa kisakentille.
Tässä on kuitenkin aikaa etsiä uutta kotia rouvalle ja aion myös olla itse hereillä mihin Papu saa muutta. On se sen verran rakas kuitenkin.
------

Kävin eilen moikkaamassa Papua ja Stellaa, Stellalla oli ollut vähän räkää yksi päivä sieraimessa. Mutta kuumetta ei tullut, joten he pääsivät tänään laitumelle ja saavat olla siellä niin kauan kuin kelit ovat hyvät. Eli saattavat tulla juhannukseksi sisälle taas yöksi jos oikeasti lupaa vettä paljon.

Stellalla on myös hampaat tulleet, ja rohkeutta. Tuli itse Papun takaa mun luokse ja olis niin halunnut testata miltä kaikki vaatteet maistuu. Onneksi olin laittanut sille riimun päähän niin sain siitä vähän siirrettyä päätä pois. Hyvä ettei tullut välillä ihan syliin kun olin kyykyssä, piti aina välillä nousta seisomaan kun toinen oli jo melkein sylissä :'D

Perjantaina toivottavasti ei sada ja Erika tulee ottamaan vähän kuvia. Tänään ei tule yhtään kuvaa kun karsinassa ei saanut kunnon kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti