maanantai 3. marraskuuta 2014

Huh ja puh

Ei ole helppoa olla hevosenomistaja, eikä varsinkaan kantavana olevan.

Viime maanantai-illalla ajattelin käydä laittamassa Papulle hauteet takajalkoihin, kun Jussi kertoi mulle että Papu oli maannut karsinassa ja Varpu ja Tuulia olivat käyneet ”tökkimässä” sen mahaa ja Papu oli ollut siitä jo kiukkuinen. Noh, siinä sitä sitten katseltiin ja todettiin että on se vähän turvonnut. Menin siinä sitten kävelyttämään maneesiin ja päätin, että tulen vielä yöllä uudestaan varmistamaan että kaikki on ok. Yöllä vielä kävin käppäilemässä ja Papulta tulikin pieruja sekä kakkaa, onneksi.

Tiistaina aamupäivällä kävin taas tallilla ja silloin Papu onneksi päästi oikein kunnon kakat. Hyvin löysät, mutta ei ainakaan ollut ummetusta. ELL Kummalalle soitin myös ja kyselin vähän mitä tehdään, mutta koska Papu tuntui jotenkin helpottuneelta kakkojen jälkeen ajattelin etten turhaan soita Kummalaa tallikäynnille. Sovimme kuitenkin että hän tulee torstaina rokottamaan.

Keskiviikkona oli ihan vain kävelytystä niin kuin tähän mennessä joka päivä.
Torstaina sitten Kummala tuli ja rokotti ja keskustelimme kaikista miljoonista mahdollisuuksista mikä Papulla voisi olla. Otettiin varoiksi verinäyte, jossa ei ilmennyt mitään joten monta asiaa suljettiin nyt pois. Todennäköisesti mahan sekaisuuteen ja mahdolliseen alkuviikon kaasuähkyyn vaikutti se että meillä on vaihtunut heinä.


Päätin nyt kuitenkin että Papun kanssa ruvetaan liikkumaan, jotta maha saattaisi senkin seurauksena ruveta toimimaan vähän paremmin. Ja odotan kovin että hierojamme tulee ja kertoo missä mennään nyt. 

Mutta onneksi on ollut lainahevosia ja -poni. :)
Torstaina olin Väinölän tunnilla Lissu -hepan kanssa (tästä tulee videota kunhan Varpulta saan ne) 
Lauantaina kävin Villen (6-v. suokkiruuna) selässä ja sunnuntaina olin Sannan valmennuksessa Lellu -ponin kanssa.. Ja sunnuntaina olin aivan poikki!! Lellukun ei ihan ollut samaa mieltä työnteosta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti