torstai 3. heinäkuuta 2014

Jännitystä ilmassa

Meillä meni juhannus Oulunjärven rannalla, Huge tosin ei ollut tällä reissulla mukana. Se vietti juhannuksen isäni kanssa meidän mökillä. :)
Itse olin juhannus aatonaattona kuumeessa ja vielä aaton aamulla olin melkein 39 asteen kuumeessa. :( Onneksi buranat laskivat kuumeen nopeasti pois ja illalla ei sitten enää kuumetta tainnut ollakkaan, koska pystyin helposti grillailemaan pikkuisen kokon äärellä. :)

Juhannusviikonlopun sunnuntaina sain sitten puhelun oriasemalta ja mikäs muukaan oli syynä kuin se, että Papu on siemennetty ja saisi hakea pois. Oltiin siinä vaiheessa vielä tietenkin mökillä ja olinkin sanonut tulevani vasta torstaina pois sieltä.
Kyselin tietenkin miten siemennys oli mennyt ja Liisa sanoi että hyvin, vaikkakin oli vähän nestettä kerääntynyt kohtuun mutta sekin oltiin huuhtelulla saatu sieltä pois. Ja olivat sitten seurailleet muutaman päivän ajan eikä uutta nestettä ollut kerääntynyt enää.

Heti torstaina sitten kotiin päästyämme oli pakko lähteä hakemaan Papua kotiin! Eihän sitä voinut jättää sinne mistään hinnasta! :) Perjantaina se sai kengät heti jalkaansa ja lauantaina ratsastin kevyesti. Oli kyllä hyvin työhaluinen Papu.
Maanantaina Tarja kävi hieromassa ja kertoi että loma on tehnyt hyvää koska Papu ei ollut kaulastaan jäykkä ja Tarja pääsi mös erittäin hyvin hoitamaan Papua. Ja koska Tarja pääsi niin hyvin hoitamaan Papua, niin meillä oli kaksi vaihtoehtoa sen syyksi a) se on kovassa kiimassa tai b) se on kantavana.
Kenellekkään ei varmaan ole epäselvää kumpaa toivon. :D

Noh..nyt alkaa päivät vähenemään siitä kun minulle kerrotaan miten on. Lauantaina klo 10 menemme meinaan Ordenojalle ja katsotaan onko siellä mitään... ja kyllä olen aivan hermoraunioina. Pelkkä asian ajattelu saa mahassa perhoset pyörimään. Entä jos siellä on joku pieni elämän alku? Entä jos siellä ei olekkaan?

Ylihuomenna...........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti