maanantai 26. toukokuuta 2014

Motivaatio kadonnut mutta tulevaisuus edessä

Taas ollaan tultu siihen pisteeseen että tuntuu ettei mikään toimi.
En osaa ratsastaa, enkä jaksa edes yrittää. Mielummin vaan menisin maastossa ja pitäisin hauskaa.

Oltiin kuitenkin lauantaina 24.5 Kotimäessä seuraestekisoissa, kun seuramme sai haasteen että koulutuuppareiden tulee osallistua 60cm luokkaan. Sinnehän me sitten Papun kanssa menimme ja kaahattiin vaan :D Mutta pakko sanoa että oli ihan hurjan hauskaa!! Ja katsojatkin sanoivat (ketkä siis meidät tuntee) että Papullakin näytti  olevan hauskaa, sekä että se jopa näytti ihan estehevoselta. Noh, estehevoseksihan sen joskus ostinkin.

Käytiin myös perjantaina 16.5 Anivetissa, katsastamassa vähän että onko selässä jotain ongelmaa tai muualla kun ei tuntunut mikään sujuvan. Eikä Papu ollut ollenkaan tyytyväisen oloinen kisaradoilla.
Kiropraktisia ongelmia ei löytynyt, kaikki johtuivat lähinnä hormoneista. Papun munasarjat ultrattiin ja sieltä ilmeni että vasen oli isompi kuin oikea. Ja vasemmalla oli paljon folliikkeleja ja se oli myös aktiivinen, oikea taas ei ollut ollenkaan käytössä.
Verikoe otettiin ja tänään sain tulokset, ei mitään poikkeavaa.

Tämä johti nyt siihen että suunnitelmani alkavat toteutumaan. Anivetin puhelun jälkeen soitin Ordenojan oriasemalle. Ja arvaatte varmaan miksi.
Kyllä, Papusta toivottavasti tulee äiti ensi kesänä. Isäksi olen valinnut Fürst Romancierin, s.2004, säkä vaivaiset 174cm ja rodultaan Oldenburg.

Tästä se lähtee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti