torstai 16. tammikuuta 2014

Talvi tullut on :)

Koska talvi on ainakin hetkeksi tullut olen joutunut tekemään muutoksia päiviini.

Maanantaina auto oli hyvin kohmeessa ja pelkäsin etten pääse töihin sillä, mutta lähti se lopulta käyntiin - onneksi. Tallilla kävin pyörähtämässä kun meillä oli Aleksin  kanssa kauppareissua ja ruoan valmistusta illassa, joten ei ollut aikaa kovinkaan paljon. Minä siivosin karsinan ja A teki Papu ruuat. ;)
Päivällä ostin Hugelle myös Rukka merkkisen haalarin sekä tossut. Raukalla oli aluksi vähän hankaluuksia kävellessä. Mutta taisi silti olla ihan kiitollinen asusta koska ei tullut kylmä ulkona heti.


Tiistaina kävi sitten niin että auto oli vielä enemmän kohmeessa kuin maanantaina. Ja päätin että nyt voisi olla aika hakea se uusi akku. Akun hain päivällä samaan aikaan kun menin hakemaan serkkuani kotoa, kun menimme keskustassa käymään ja lounaalle.
Isä vaihtoi akun iltapäivällä, mutta se piti jättää latautumaan yön yli, joten A tuli hakemaan minut töistä ja samalla kävimme hakemassa Hugen shampoon A:n vanhempien luota ja kävimme tallilla. Taas vain siivoamassa karsinan ja tekemässä ruuat.

Keskiviikkona eli siis eilen, testasimme Hugen kanssa seutuliikenteen. Vähän Huge pelkäsi bussia kun se tuli ihan viereen mutta bussissa oli nätisti sylissäni, eikä kuskikaan ottanut lisämaksu :) Olimme jopa jo puoli 7 töissä, tämä on minulta aika hyvin, koska en todellakaan ole mikään aamuihminen. :D
Eilen oli myös agitreenit, ne menivät ihan hyvin. Siellä oli vain paljon hajuja kun lauantaina oli ollut mätsärit, joten vähän ongelmia oli jossain kohdissa. Mutta S-putki olisi voinut olla ainoa kompastuskivi meille, mutta pyh ja pah, Huge meni sen kuin vanhatekijä. Vain ne hajut häiritsivät :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti