sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vuoden lopun kuulumisia

Melkein olen unohtanut tämänkin blogin, mutta en kuitenkaan!

Papu on viettänyt joululomaa, eli on ollut hyvin kevyellä käytöllä. Papu on selkeästi nauttinut lomailusta, sillä tänään olin selässä pitkästä aikaa taas ja oli kyllä niin hieno tyttö ettäh! Leikkisin vähän laukassa kun kerta meni niin nätisti. Sain Papun menemään super hienoa koottua laukkaa vasempaan kierrokseen ja vähän treenattiin piruetteja siinä. Ei siis kunnollisia mutta voltilla takapää sisällä. :) Oikeaan kierrokseen se olikin vaikeampaa, joten lähinnä harjoiteltiin laukan kokoamista.
Mutta oli kyllä kivaa :)

Hugen kanssa oltiin lauantaina kinkunsulatuskisoissa :p Siellä meni ihan ok:sti :D Ekalla kerralla Huge meni 2. esteen ohi ja oli vähän epävarma pussista :) Mutta toisella kerralla rata meni jo paljon paremmin vaikkakin mulla aukes kengännauhat ja yritin niiden avulla melkein Hugeakin kampittaa.

Mandikin on ollut jo yli viikon Turussa ja "lapset" on saanu leikkiä melkein joka päivä. Kuusikin melkein kaatui jouluna, mutta ei kuitenkaan :D Ehkä ensi jouluna on sitten vähän rauhallisempaa niiden kahden kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti