torstai 19. joulukuuta 2013

Eläinterapiaa

Nyt taas on jotain tapahtunut mitä voin muidenkin kanssa jakaa.
Viime viikon perjantaina kävin ekaa kertaa koko viikkona Papun selässä ja oli kyllä piristävää ja mukavaa. En tehnyt mitään ihmeellistä, lähinnä vain rennosti mentiin. Lauantaina meillä oli sitten katrilliesitys vanhalla tallilla ja sekin meni oikein mallikkaasti, paremmin kuin yksissäkään treeneissä. :)

Maanantaina Papu sai vapaan, koska klippasin Villen ja Kajon ja niiden kanssa meni sen verran aikaa etten enää ehtinyt tehdä Papun kanssa oikein mitään. Kun minulle oli tulossa kaverit kuitenkin kuuden aikaan kylään ja pääsin tallilta lähtemään vasta 17.30.

Tiistaina oli sitten Riinan valmennus ja aluksi oli vähän hakemista Papun kanssa. Ei ihan meinannut toimia väistöissä ja suluissa, mutta lopulta rupesi toimimaan. Ja voi että kun laukattiin ympyrällä ja siinä sitten koottiin ja pyydettiin taas eteen päin ja taas kiinni, niin Papu tuli kevyeksi edestä. Yleensähän se siis vetää muakin niin paljon että sormissa tuntuu ratsastuksen jälkeen, mutta nyt siitä tuli kevyt. Tuntuman pystyi pitämään, mutta ilman että tuli vetokisaa.

En tiedä oikeasti millaista mulla olisi jos ei olisi tätä harrastusta. Nythän on myös tuo koira, mutta siis karvakasa kuin karvakasa. Parasta terapiaa molemmat <3

Hugen kanssa oli eilen agility, jätettiin viime viikko väliin kun ei ollut itsellä oikein fiilistä. Ja oli Hugekin ehkä vähän kaivannut sinne. A oli mukana ja kun tulivat halliin sisään niin Huge sekosi täysin. Se rupess huutamaan kuin hyeena. :D Ja oli se kyllä nopea ekalla radallakin, edellinen pelottava pimeä mutkaputki ei ollut pelottava. Kerran tai pari Huge juoksi putkesta mun ohi kun oli niin hurja vauhti :D Toisella radalla oli myös vähän omia reittejä:
putki ja rengas oli suoralla linjalla peräkkäin ja kun Huge hyppäs renkaan se käänty oikealle(se oli tarkoituskin) ja sit sen piti tulla mun vasemmalle ja hypätä pituus ni se paineli mun oikealta putkeen takasin :' )
ja ihan fiiliksissä se meni. Sit siltä loppu mielenkiinto ja hajut alko kiinnostaa enemmän. 28.12 olis kinkunsulatus kisat. Täytyy vähän kattella et meniskö niihin vai ei, kun olis sillon muutakin suunnitelmissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti