maanantai 2. joulukuuta 2013

Nastat alle!

Eilen meillä oli siis joulukatrilliharjoitukset.
Papu ja Dáriusz esittää alkuun yhden kappaleen dueton jonka jälkeen meillä onkin noin kymmenen hevosen esitys. Mulla oli eilen kanget Papulla ihan syystä että hevonen pysyis käsissä ja pyh. Siel se paineli ja vei mua väillä ihan 6 - 0 . :D Mutta mitä muutakaan voi odottaa katrilliharjotuksissa. :p

Tallin piha oli eilen ihan peilijäässä ja kävinkin ostamassa Hööksistä 10mm hokit suomalaisiin kenkiin, mutta siltikin ne oli liian isot meijän hokkiavaimeen. Sain sit lastattua Papun turvallisesti, mutta sanoin kyllä että takas en tuu ilman hokkeja. Eikä onneksi tarvinnutkaan, kun sain ostettua Vimpun omistajalta hokit meille. :) Onneksi mukavia ihmisiä on olemassa jotka pelastaa hädän hetkellä :)
Papu meinaan ei eilen myöskään meinannut pysyä pystyssä kotitallin pihalla, olin sijoittanut trailerin aivan surkeeseen kohtaan. Koska se oli varmaan ainoa kohta pihassa mikä oli tasainen.

Mutta selvittiin ennen myrskyä takaisin ja hokit jalassa, eikä edes liukasteltu trailerin kanssa :)
Seuraavaksi onkin operaatio traileri. Se pitäisi katsastaa mutta vasemmalta puolelta on TAAS n. 2kk:n sisään palanut valot, sieltä toimii vain vilkku ja jarru. ARGH!
No sitä sitten seuraavaksi fiksailemaan..
Eikä tässä ole kuin pieni autokuume muutenkin syttynyt kun eräs nimeltämainitsematon mies katsoo yömyöhään uusia autoja ja on nyt saanut minuunkin pienen autokuumeen tarttumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti