torstai 21. marraskuuta 2013

Valmennusta, mätsäreitä ja viihdettä

Jee, sain vihdoinkin ihanan bannerin!! Suuri kiitos Erikalle siitä!!! :))

Tiistaina mulla oli Riinan valmennus yksityistunti kohottaa kummasti omaa kuntoa ja tunnin jälkeen Papu ja minä oltiin molemmat hikisempiä kuin aikoihin! Mutta tykkäsin Riinasta kovasti ja hänen tyylistään. Papu kun on se jännittäjä, niin keskityttiin että temmonvaihteluissa Papu pysyy etulinjastaan pyöreänä ja rentona. Työn ja tuskan takana, mutta eiköhän se ala oppimaan. :)

Keskiviikkona eli eilen oli sitten Hugen kanssa agilitya, se tarkoittaa usein sitä että Papu jää vapaalle. Tälläkin kertaa se tarkoitti juurikin sitä. En ymmärrä miten Hugen kanssa voi mennä niin paljon energiaa siellä agissa kun juoksee.. Lopussa se on aina vaikeinta kun Hugella loppuu mielenkiinto ja se myös väsyy..tällöin sitä joutuu oikeasti komentamaan ja eikä silti tahdo onnistua.
Sieltä sitten käydään yhdessä aina tallilla siivoamassa Papun karsinan, sekä tekemässä ruuat. Huge on päässy myös tuolla uudella tallilla nyt hurmaamaan muutaman ihmisen. :) Se vaan osaa sen.

7.11 meillä olisi Hugen kanssa taas mätsärit. Täytyy yrittää treenata kotona kovasti. Mä myös suunnittelen ilmoittavani meidät Turun messukeskuksen näyttelyihin, jotka on sit tammikuussa.. se vähän hirvittää. Mut pakko sitä on mennä koittamaan ;)

Lauantaina meillä onkin seuran pikkujoulut, mahtavaa! Ulos viihteelle pitkästä aikaa. Ja sunnuntaina onkin sitten tallivapaa, saa rauhassa makoilla kotona. Koirankin ajattelin antaa isälle mökille, tosin sitten täytyy varmistaa että koiralla on tarpeeksi vaatetta mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti