tiistai 26. marraskuuta 2013

Satula vaihtoon?

Eilen oli jo pakkastakin tuntuvasti, tosin onneksi ratsastaessa sitä ei huomannut. Huge sen sijaan sekosi ulkonu rapisevasta maasta. :D ja roudaili oksia koko ajan suussaan, aina kun oltiin ulkona. Iltalenkkikin meni erittäin reippaassa tahdissa, en oo ennen Hugen nähny kävelevän koko lenkkiä niin nopsaa. :p

Papu meinas olla kamala ratsastaessa ja heti alussa ajattelinki et voi prkl, ei tästä tuu mitään. Mut jotenkin vaan sit keräsin omat ajatukset iloisemmiksi ja positiivisemmiksi ja siitä tulikin jotain :) sain sen menemään rennosti etulinjastaan ja teki kivasti kaiken mitä pyysin. Tietty nyt välillä vähän jäkitti vastaan, mut se on Papu ja annan sen anteeksi sille. :D

Tänään meillä on Villen valmennus illalla ja aamupäivällä Anu Kylä-Kaila kävi katsomassa meidän satulaa. Ollaan siis joskus ostettu Papun satula mittatilaustyönä ja jätetty sään kohdalta satulaa leveeksi, kun ei oltu varmoja tekeekö se siihen lihaksia. No ei oo tähän päivään mennessä tehnyt ja nyt Anu ehdotti jos sitä kaventais, koska Papu kuitenkin on jo melkeen 14 ja tuskin enää kehittää mitään lihaksia siihen.
Nyt sit oonkin pohtimassa ostaisko kokonaan toisen satulan (Black Country vois kuulemma olla meille hyvä) vai lähetänkö/lähdetäänkö Helsinkiin Satulapajan tiloihin ottamaan heidän mitat satulasta ja sit vasta kaventamaan sitä.
Periaatteessa mun tekis mieli koittaa tota Black Countrya ja jos on hyvä ni sitten tehdä vaihto siihen. Mutta täytyy nyt katsella, pyysin Satulapajalta vähän hinta-arviota tohon kaventamiseen liittyen.
Satuloiden kanssa pelaaminen on vaan perseestä! Mut nyt Papun selkä on hyvässä kunnossa, joten miksikäs ei vaihtais johonkin tiettyyn satulaan? Koska alun perin teetettiin satula, kun ei meinattu löytää sopivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti