lauantai 2. marraskuuta 2013

Uusi koti

Torstaina muutettiin Piikkiöstä Littoisiin, haikeissa tunnelmissa pakkasin Papun tavarat autoon ja lähdin. Mutta päätin etten hyvästele ketään, koska eivät he meistä eroon pääse ;) Sori nyt vaan kaverit!

Keskiviikkona Papu sai rokotukset joten ollaan vaan kävelty, torstaina käytiin maneesissa pyörähtämässä kun oltiin saatu auto tyhjennettyä ja eilen selästä käsin kävelin ja tänään lauantaina mun piti mennä moikkaamaan kaveria naapuritallille, mutta kun pääsin tallille ei siellä ollut muita kuin tallin omistaja. Hän on joskus opettanut minua ja hänen hevonen on joskus ollut minulla ja kaverillani ylläpidossa, kunnes ostin Papun. :)
Papu oli aika mukava siellä maastoillessa, kovaa ajavat autot olivat vähän jänniä ja pari kertaa takaa tuli pyöräilijä joista ei lähtenyt ääntä, mutta ei Papu niistäkään mitään sanonut. :)

Huomenna päästäänkin sitten tekemään jo vähän töitä, kun on rokotuksen jälkeinen rauhalliset 3 pv nyt täynnä :)

"marttakerho" 
Papulla on muutenkin kaikki oikein hyvin, maha toimii ja kotiutuminen on sujunut hyvin. Tarhanaapureiden kanssa hänellä on marttakerho. :D Ja tänään ei olisi halunnut tulla tarhasta edes pois, joten oletan että viihtyy hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti