tiistai 29. lokakuuta 2013

Three days to go

Lauantaina meillä oli Hugen kanssa agilityn möllikisat ja siellä menimme startti -luokan. Rata oli yksinkertainen 6 hyppyä ja putki :) Huge oli ihan mallioppilas ja meni niin hyvin että olimme kolmansia!

Sunnuntaina vietimme päivää tallilla. Siellä Erika kuvasi minua ja Papua koulutyöhönsä ja Hugeakin kuvattiin sen jälkeen. :) Kaikkia kuvia tulee kunhan ensin Erika saa niitä koneelle ja minä saan nähdä niitä :)

Maanantaina olikin ihan perus ratsastuspäivä Papulla. Tosin sen kanssa sai tehdä aika paljon töitä, jotta sai sen hyväksi. Tehtiin paljon töitä laukassa, vaihtoja ja vastalaukkaa. Koska nyt on ollut jo useamman päivän 10 astetta lämmintä niin Papukin oli suhteellisen hikinen. Tallissa sitten päätti mennä piehtaroimaan loimi selässä ja loimihan ei ollut mitenkään muuten kuin neljällä soljella kiinni. Onneksi ei astunut sen päälle että olis hajonnut.
Tänään sitten päätin mennä vähän kevyemmin, alkukäynnit oli pitkät ja ravissa yritin saada sitä myös rennoksi. Laukassa tulikin yllätyksiä, Papu ei tahtonut oikein laukata aluksi ja pukkasi pari kertaa. Jatkoin vasemmalle laukkan työstämistä ja kun se sujui vaihdoin oikean kierroksen. Siinä oli enemmän ongelmia, tiedä sitten johtuuko se siitä että se on mulle vaikeampi, että Papullekkin.

Myöskin taitaa olla kiimaa taas tulossa eilen jo Papu rupesi pitämään pieniä kiljahduksia kun Dáriusz katsoi vain päin. Tänään se oli vielä pahempi.. kiljahtelua oli aina kun Dáriusz katsoi meitä kohti, mutta vain kun en ollut selässä. Saatiin hyvät naurut siitä :D

Ja nyt on viimeisiä päiviä tuolla tallilla :( Muutto edessä torstaina ja huomenna Papulla onkin rokotus, joten saa muutaman kevyen päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti