perjantai 15. marraskuuta 2013

Tehokasta ajankäyttöä

Taas on vietetty pari päivää koulussa, joka on paljon mukavampaa kuin töissä olo. ;) Kumma juttu. Keskiviikkona Huge jäi kotiin odottamaan minua koulusta, kun A lähti töihin ja päästiinkin onneksi jo yli tuntia aikaisemmin kotiin! Senpä takia Huge ei joutunutkaan olemaan niin kauan yksin. Mutta sitä en käsitä miten pystyin olemaan niin väsynyt koko päivän silloin. Koulusta päästyäni tein ruokaa sen jälkeen kävin Hugen kanssa lenkillä joka kesti n. 20-30min. Tämän jälkeen otettiin varmaankin reilun tunnin päikkärit sohvalla ja lähdimme siitä suoraan agitreeneihin ja sieltä suoraan tallille siivoamaan Papun karsinan ja tekemään ruuat. Tallilta kotiin tultuamme annoin Hugelle ruuan ja menin takaisin sohvalle ja nukahdin! Nukahdin siis ennen klo 22.00 jo!

Torstaina Huge joutuikin olemaan yksin kotona paljon enemmän, raukka. :( En edes ehtinyt aamulenkille kun nukuin pommiin ja tulin vasta viiden aikaan kotiin. Plussaa tässä oli että Huge oli päässyt 9n aikaan aamulenkille eikä ollut tehnyt sisälle mitään kun tulin kotiin. :)) Edistystä!
Lähdin kuitenkin jo joskus 18.15 tallille ja Huge jäi taas melkein 21.30 asti kotiin. Kävi niin sääliksi pientä, mutta yritin sitten kovasti leikkiä hänen kanssaan illalla :)
Papulta lähti taas vaihteeksi karvat, oli kasvattanut aikahyvin edelliseltä klippaukselta takaisin karvojaan. Nyt pääsin jopa niskaan ja todella lähelle korvia, en oo varmaan ikinä aikaisemmin vetänyt niin läheltä korvia karvoja pois :) Nyt sillä on sitten Back On Trackin Supreme -loimi  talliloimena. Mun piti juoksuttaa Papua liinassa, mutta koska tallilla taikka maneesissa ei ollut ketään muuta kuin minä, niin päätinkin irtojuoksuttaa Papua. En muista koska olis viimeksi saanut juosta irtona ja leikkiä villiä ja vapaata.

Videomateriaalia eilisestä, Papu puhisi ja pörisi ihan hulluna. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti