torstai 27. kesäkuuta 2013

Viikon verran kuulumisia

Tässähän on vierähtänyt tovi viime kirjoituksesta.. Aloitetaan vaikkapa Papusta.

19.6 keskiviikkona, Sannalla oli Kari Nevalaisen estevalmennus ja mentiin sinne Papun kanssa.. kyllä hypättiin koulusatulalla, mutta ollaan me sitä aikaisemminkin tehty. Maksimissaan hypättiin 80 esteitä ja kun Kari rupesi nostamaan 90cm esteet, mainitsin meidän tauosta, joten lopetimme pariin 80cm hyppyyn. Papu kyllä oli hyvä, tykkäsi kun sai vähän vaihtelua :)
20.6 torstaina Papu sai vapaapäivän ja 21.6 perjantaina Mette ratsasti.
Juhannuksena saikin vapaata, vaikka kävin sunnuntaina vähän juoksuttamassa Papua kun Katalta tuli viesti että yksi kenkä uupuu. Koitin että ontuuko se liikkuessa, kun on kerran aikaisemmin ontunut kengän uuvuttua, mutta tällä kertaa ei ontunut. Eikä myöskään maanantaina kun ratsatin aamulla. Silloin treenailtiin vähän perjantain rataharjoituksia varten, mutta aika paljon vain kävelyä ja siirtymisiä laukka-käynti-laukka :)
Pinja onkin mennyt sitten tiistain ja keskiviikon Papun kanssa.

Sitten Huge.

Sen kanssa oltiin juhannus Säkylässä ja käytiin Pyhäjärven rannalla. Torstai illalla rannalla tuuli ja oli aaltoja joiden perässä Huge juoksi ja joita Huge komenteli. Käytiin myös pe,la ja su rannalla. Lauantaina Huge joutui uimaan kun rupesi aina välillä olemaan sen oloinen että viilennyt olisi paikallaan. :)
Muuten pärjättiin hyvin, ei karanut pihasta, ei kyy purrut (eikä edes nähty) eikä yhtään punkkia! :)

Kynsien leikkuukin on alkanut sujumaan, viime kerta meni niinkin hyvin että leikkasin kynnet ja vähän Huge yritti rimpuilla, mutta se oli hyvin pientä. Kynnet tuli leikattua hetkessä. Sitä edellinen kerta meni vähän enemmän taistellessa, mutta siinäkin toisen tassun kohdalla Huge rauhottui ja antoi suht hyvin leikata loput :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti