tiistai 18. kesäkuuta 2013

Hugen päivä

Maanantaina mulla ei olllut tallipäivää, joten Huge sai  kaiken huomion ;)

Ensiksi meillä oli varattu aika Pet-Vetistä 8.45 rokotukseen. Tällä kertaa vuorossa oli raivotautirokotus, sekä ensimmäisen rokotuksen tehoste. Huge oli taas niin reipas kun mentiin paikalle ja iloisesti olis taas moikannu kaikkia muitakin koiria ja ihmisiä. Rokotushetki oli taas kamala, saa yllättävän lujasti pitää rimpuilevasta lapsesta kiinni.. ja se huuto, melkeen ku sitä kidutettais pahasti. Rokote rupesi vielä kutiamaan ni siinäkin raukka huusi ja sitä sitten rapsutettiin että helpottais. Painoa oli muuten tällä kertaa 3,9kg.

Tultiin sit takasin töihin ja eipä se muuta oikeestaan tehny ku nukkunu.. Kynnet leikkattiin, kun en ehtiny viikonloppuna kisojen takia niitä leikkaamaan.. Lauantaina ja sunnuntaina otettiin Hugen kanssa sohvalla päikkärit aina iltaan asti :D Nyt oli ensimmäinen kerta kun Huge vähän pisti ensimmäisen tassun kohdalla hanttiin, mutta loput kolme menikin sitten ihan helposti :) Vähän hän oli loukkaantunu sit sen kynsien leikkuun jälkeen mulle.

Töiden jälkeen käytiin yo-kylän koirapuistossa, missä tavattiin toinen podengo. Ofir tais sen nimi olla, jo 8v leikattu uros, ei häntä oikeen kiinnostanu leikkiä Hugen kanssa, mut siellä ne meni peräkanaa ja olivat muuten aivan saman keltaisia. Melkeen oli samat merkitkin :D Koirapuiston jälkeen käytiin moikkaamassa Gioa, joka oli hyvin kk:ssa kasvanu Hugen ohi ja paino n. 6kg. Hetken ehdittiin painia, ja pojat rupes ottaa melkeen jo vähän mittaa toisistaan..kunnon murinaa ja ärinää tuli. Ja Idan toinen koira, Jago välillä komensi lapsia ku he paini Jagon tassujen päällä välillä :D

Kotona maistu sit jo uni illalla, mut sit iltalenkin jälkeen tuli virtaa ja me laitettiin eilen matto olkkariin...joten se sit toi sellasta sänkyyn ylös sängystä sänkyyn ylös liikuntaan mulle. Matto on meinaan sellanen hapsu-matto ni sehän oli aivan super kiva!!! Kyl Huge sen maton sit jossain välissä jätti rauhaan ja rupes nukkuu..onneksi!
Kynsien leikkuun jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti