tiistai 16. huhtikuuta 2013

Voi selkä sentään

Sunnuntaina riisuin Papulta sisäloimen ja maanantaina sitten olikin kylmä ja sateinen päivä. Ja tänään kun menin karsinaan silmiin pisti heti, että  ristiselästä vähän säkään päin on nikamia näkvissä normaalia enemmän ja "voimakkaammin". Heitin sitten selkään lämpimän kaurapussin ja aloin harjaamaan. Harjatessa Papu aristi selän vasentapuolta enemmän kuin oikeaa ja aika paljon aristikin.

Onnekkseni minulla oli tänään aikaa sekä että olin vähän ennen kuutta tallilla ja 6-7 Kata piti tuntia, joten ennen seitsemää ei tarvinnut ajatella olevansa selässä. Harjasin Papun ja sen jälkeen laitoin esille tulleiden nikamien kohdalle, sekä ristiselän alueelle lämpölinimenttiä ja siinä Papu selkeästi jännitti myös vatsalihaksia, kun tuntui niin ilkeältä selästä. Sen jälkeen laitoin vielä Back on Track -verkkoloimen selkään ja aloin parturoimaan neitiä.

Siinä kun olin saanut parturoinnin kuntoon ja otin Papulta riimun pois hän rupesi haukottelemaan ja oli oikein tyytyväisen näköinen. Tässä vaiheessa oli mennyt n.30min siitä kun olin linimentin laittanut, joten taisi tehdä hyvää. Päätin silti ratsastaa, koska saan sen helpommin venyttämään itseään ja kulkemaan oikein päin.

Aloitettiin n.15min kävelyillä ulkona taluttaen ja tämän jälkeen maneesissa kävelin vielä 10min. Sen jälkeen alkuravitkin annoin Papun venyttää itseään eteen. Ei tehty muuten mitään erikoista avoja ja väistöjä sekä ympyrällä työskentelyä Jykken ohjeiden mukaisesti.

Nyt täytyy vain toivoa että selkä ei mene huonompaan suuntaan ja jätin Papulle yöksi Back on Track -verkkoloimen ja on se kanssa sitten päivälläkin jos ilma on kylmä.

2 kommenttia:

  1. Ei sill ollu maanantain mitään tollasta... voi raukkaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, mut johtuu varmaan siit et otin sen talliloimen pois. Papua on kuitenki pidetty aika hyvin puettuna :D

      Poista