maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ei toista ilman kolmatta

Eipä ole tullut tänne kirjoiteltua hetkeen taas.
Papun kanssa on vähän sitä samaa rataa menty, tosin nyt sille on taas tullut kiima ja on karannut mukavasti jo 3 kertaa karsinasta! Ei yhtään Papun tapaista :o
Enismmäinne kerta oli keskiviikkona, Army tuli sisälle ja asuu tosiaan tällä uudella puolella tallia joten ei ollut Papun näköpiirissä. Menin sitten hakemaan suitsia sekä muutaman sokeripalan ja samalla kuulin kavioiden kopsetta ja siellä näkyi kun Papu vilahti toiselle puolelle. Päämärä oli Taavin karsina tai hädässä valittu.
Torstaina olikin vapaapäivä ja perjantaina taas Dáriusz tuli talliin samaan aikaan kanssamme ja siinäpä tokaisin että tehdäänpä testi, että kyllä luulis jo nyt Papun pysyvän sen ajan karsinassa. Onhan se aina pysynyt. Mutta ei, Deen perään se lähti ja naapuri karsinaan suoraan.
Eikä toista ilman kolmatta, lauantaina oltiin aivan yksin tallissa kukaan ei ollut kulkenut ohitse taikka mitään. Ja tällä kertaa Papu näki minut koko ajan ja minä näin Papun ja siinäpä hän tyytyväisenä vilkaisi minua ja lähti. Tällä kertaa Floran karsinaan.
Sen jälkeen onkin Papu joutunut olemaan kiinni karsinassa ja näyttää niin kärsivältä ja surulliselta ja katsoo sillä ilmeellä, että "en mä mitään oo tehny".

Lauantaina menin kangilla ja Erika kuvaili meitä, odotellaan nyt kuvia julkaistavaksi :) Ei ollut kyllä yhtään helppoa, ei ollut edes perjantaina helppoa. Luulen että oli vähän protestia ilmassa tämän kiiman johdosta. Jos nyt saisi kohta mukavia ilmoja niin pääsisi maastoon pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti