keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kiimaa pukkaa

ARGH, Papulla on kiima eikä mikään pieni vaan tosi tosi voimakas. Nyt odottelen vaan et tää kiima menee ohi ja katon kuin nopeesti tulee uus. Papu söi tossa ennen joulua 300ml regumatea ja heti sen päätyttyä sille tuli 2-3 päiväks kiima. Noh, nyt nähdään sit että onko sen rytmi tullu normaaliksi vai jatkaako se taas tiheään tahtiin kiimoja. Jos jatkaa niin kokeilen seuraavaks yrttejä, et jos joku osaa kertoa kokemuksiaan niin tänne vain :)

Ratsastus oli aika lepposaa, suoraan sanoen vähän laiskotti. Yritin mennä kangilla tai siis meninkin, mutta ohjat ei millään pysyny käsissä ku oli talviratsastushanskat, missä ei oikeastaan oo yhtään pitoa. Kattelin myös kankien nivelkuolaimia vähän ja en oikein tiedä et auttaisko jos ostais vähän isommat nivelet sinne.
Pahoittelen huonoa laatua, puhelimella otettu :/

Käveltiin alkukävelyt ulkona koivukujaa pitkin kun oli niin hieno ilma :)
Tehtiin vähän väistöjä, suoria linjoja sekä avoa. Oikee kierros oli jälleen kerran vähän hankalampi, mut täytyy vaan muistaa ettei jää sitä ratsastamaan liikaa et joskus sit vasemmallekkin niin saadaan molemmille parempi mieli. :)

Olis myös kiva tietää teijän lukijoiden mielipiteitä tästä blogista ja onko jotain mitä haluatte enemmän tai lisäksi tänne. Tää kun on elämäni ensimmäinen blogi niin tarvitaan vähän palautetta. :)

2 kommenttia:

 1. Kiva kun jaksat päivittää usein, jatka samaan malliin ;)

  Juu mä huomasin Papun kiiman jo perjantaina, kun kävelyteltiin samaan aikaan polleja maneesissa. Dáriusz tietty kaula pitkällä haaveili tammasta ja Papu alkoi lirimään... Lauantaina kun käveltiin sen karsinan ohi, niin lirinähän sieltä alkoi kuulua saman tien. Perjantaina se kiima taisi vaikuttaa Dáriukseenkin tosi voimakkaasti, sillä samalla hetkellä kun Papu poistui maneesista, Dáriusz alkoi hyppiä pystyyn ja huutamaan, hyvä etten saanut kaviosta kun en saanut siihen heti kuria kun villatumpuilla ei saanut kunnon otetta liukkaasta riimunnarusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tänään kyllä vahtisin neitiä ku Mikko tuli Deen kanssa sisään. En luottanu siihen et Papu seisois nätisti karsinassa. Ja kiva tietää että se on jo perjantaina alkanu ;) eli loppu toivottavasti odotettavissa tällä viikolla.

   Poista