perjantai 25. tammikuuta 2013

Kengittäjä vaihtoon ja valmennusta.

Nyt kyllä kaatui vati ja pahemman kerran!
Tänään menin tallille aamulla, koska PITI olla kengitys, mutta yllätys yllätys, kengittäjää ei näkynyt missään. Ei ollut vastannut puhelimeen eikä viesteihin kuulemma. Noh, ei muuta kuin juoksuttamaan Papua ja toivomaan että tulisi sinä aikana. Papu oli aika virtaisi näin pakkasaamuna, eikä meinannut millään ravata tai laukata rauhassa. Tein aika nopean juoksutuksen sillä käyn töissä enkä koko aamua voi olla poissa ja odotella kengittäjää. 
Tämähän ei siis ollut kengittäjän ensimmäinen kerta, häneltä löytyy kyllä taitoa kengittää ja on hyvä siinä. Mutta aika usein tekee tätä, että kun on tarpeeksi pakkasta tai jotain muuta niin hän ei tule. Ei ilmoita, ei vastaa viesteihin eikä puheluihin. 
Elikkä nyt saa sitte ehdotella kengittäjiä.© ERIKA LEMPIÄINEN
Alku tunnista kunnon vaatetus 

Eilen oli vähän parempi fiilis, oltiin Sannan valmennuksessa ja tehtiin väistöjä ja ympyrällä väistätettiin peppua vähän sisään ja siinä pienessä ravissa ruvettiin leikittelemään sulun ja väistön kanssa. Papu meni ihmeen hyvin, odotin pahempaa koska sillä on niin voimakas kiima päällä ettei meinata päästä yhdenkään ruunan ohi pissaamatta. Käynnissä ei meinannut kyllä pohjeavut mennä perille, eikä raippakaan meinannut saada neitiä eteen päin. Ja tunnin jälkeen aina Dáriuksen kohdalla pysähdys ja pissaus, huoh. Tällaista tämä tamman omistaminen sitten on. 

©ERIKA LEMPIÄINEN

2 kommenttia:

 1. Ei hemmetti, harmi vaihtaa hyvää kengittäjää! Onko sellaisia, jotka sekä tekevät hyvää työtä, että tulevat silloin kun on sovittu?

  D oli ihan poikki tosta torstain tunnista vielä eilen illalla kun kävin juoksuttamassa. Ei edes jaksanut namia kerjätä, eikä esitellyt mitään kevätjuhlaliikkeitä, oli vähän sillai "mitä, onks pakko laukatakkin?" On ne vaan niin hyviä ne Sannan tunnit!

  Kiima alkaa vissiin hellittää, kun eilen Papun karsinasta ei alkanut kuulua lirinää heti kun ohi käveltiin ;)

  VastaaPoista
 2. Oon ainaki saanu ihan hyviä vinkkejä kengittäjistä, jotka siis tekevät hyvää työtä ja tulevat kun sovitaan. Mutta Kata oli kovistellut tätä nykyistä ja saanut sen kiinni ja kengittäjä onkin heti lauantaina(tänään) mennyt kengittämään.

  Ja Papu ei ollut yhtään väsynyt tunnista :D Paineli ihan ilman käskemistä juoksuttaessa. Ja onneks kiima hellittää onhan se jo viikon verran ollu et aikakin olis :D

  VastaaPoista