torstai 4. kesäkuuta 2015

Entä jos jo tänä yönä?

Ei se sitten viime yönä mitään tapahtunutkaan. Mutta lähellä ollaan.
Tänään kun hain neljän jälkeen laitumelta Papulla oli peräpää hyvin turvoksissa, häntä ylhäällä ja maitoa tiputteli tiuhaan tahtiin nänneistä.

Mutta nyt taas tässä yhdeksän aikaan on turvotus laskenut peräpäässä, maitoa ei tiputellut enää mutta tipat olivat isot.
Tosin häntä edelleen oli vähän ylhäällä. Mutta katsotaan nyt, jos joku meinaa käydä tallilla vielä ennen kymmentä niin en välttämättä itse mene kymmenen jälkeen sinne. Papu saa olla vähän rauhassa, tänään on muutenkin tallissa rauhallisempaa kuin eilen sekä muutama kaveri enemmän sisällä myös.

Peräpäässä näkyi myös nestetippa laitumelta haettaessa, joka kuitenkin "katosi"  kun neiti oli päässyt sisälle. Äsken siellä taas oli sellainen tippa. Siitä en osaa sanoa mitä se on, onko juuri pissannut ja siitä jäänyt vai mistä.

Kuitenkin tallissa oli taas viimeiset neidit tulleet ratsastamasta, joten uskoisin että jos talli nyt hiljenee niin voi olla että Papukin pääsee rentoutumaan ja ehkä tekemään varsalle jotain. :)
Ei kai tässä auta kuin käydä tarkistamassa välillä ja katsella telkkaria hetken vielä ja jos uni tulee niin tulkoon. Herätyskello toimii onneksi.

Raportointia jatketaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti