lauantai 9. toukokuuta 2015

Kisoja ja vauvauutisten odottelua

Tässä sitä mennään, kunhan ilmat lämpenevät niin saattaapi vauva syntyä. Papu oli jo vilautellut vahatippoja, mutta todennut varmaan seuraavan päivän kaatosateessa, että vielä ei ole sen aika. :D  Ajattelin jo että tekee varsan tämän viikonlopun aikana, mutta ei ainakaan vielä ole tullut mitään viestiä :D Nyt on perjantaista lähtien ollut niin hektistä menoa itselläni etten voisi kuvitellakaan että ehtisin tallille varsomiseen taikka muutenkaan. Huomenna ehkä taidan käydä kylläkin :)

Meillä on menossa nyt Kotimäki Dressage Festivaalit, ja tänään kävin piipertämässä Villen kanssa ekan aluestartin, vai pitäisikö sanoa että 2-tason startin. Se meni hyvin varsinkin siihen nähden että Ville ei ole ollut parina viime kertana ihan oma itsensä.

Tänään kävin myös ratsastamassa agilitysta tutun ponia. Aluksi iski melkein epätoivo, että ei ole jarruja eikä rattia ja melkein jo luulin että kaadutaan kun poni meni tuhatta ja sataa :D Mutta mitä vielä, kun vähän aikaa väänsin ja päätin että mähän en luovuta ni siitähän kuoriutui hieno poni! :) vaikkakin mun on pakko mennä sillä vielä uudestaan et saan sen peruuttamaan! Se ei peruuta! Apuuva! :D en aluksi edes uskonut ettei peruuta, mutta siinä se vaan nojasi ohjaan jos veti eikä oikein reagoinut mitenkään vaikka kuolainta liikuttelin.
Tämä ei jää tähän! :'D

Nyt vähän unta ja voimia kun huomenna edessä on taas päivä kouluratsastuksen parissa. Tervetuloa katsomaan kaikki Kotimäelle 3-tason kisoja eli kansallisia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti