maanantai 26. tammikuuta 2015

Maha-asukki kasvaa

Enää 33 päivää ja Papu muuttaa Marttilaan Kylämäen hevostilalle. Yhyy, mitä mä sit teen :'(

Masuasukki kasvaa kivasti tai ainakin Papun maha kasvaa, niin oletan että asukki myös. Aloitettiin tämän kuun puolessa välissä lisävalkuaisen syöttäminen. Päädyin Racing Proteiniin, koska sen kyljessä oli selkeät annosteluohjeet.
Ruokintaa olen ruvennut muutenkin muuttamaan, kauraa tiputtamaan ja vähän lisäämään progressia. Ja tietenkin sitä proteiinia lisäämään. Racing proteinin kyljessä olevassa ohjeessa oli Siitostamma 500kg, kauraa 1l, Proteinia 500g (~½l) ja Progressia 1,5kg (~1,5l)
Tällä hetkellä kauraa Papu saa 1,5l, proteiinia 4dl ja progressia reilun litran. Ei tää kyllä helppoa ole, mutta oppiihan tästäkin jotain. :)

Olen tässä nyt myös ratsastanut yhtä toista hummaa..+170cm korkeaa. On aika pikkuinen olo siinä vierellä, mutta selässä ei sitten enää tunnu enää yhtään pieneltä. :) Sitä varmaan tässä ratsastelen sen aikaa kun Papu on tuolla Kylämäessä. Vielä en tiedä paljonko siellä käyn Papua moikkailemassa, mutta sen näkee sitten.

Koitan saada tässä joku päivää videokuvaa kun rouva Papu kävelee.. Eilen katselin sitä kun kaveri talutteli ja voi jösses kun se maha vain heilui puolelta toiselle <3


Papu 26.1.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti