sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kisakuulumisia

Perjantaina käytiin Papun kanssa Wiuhun seurakoulukisoissa Halikossa, Åminne-Areenalla ja oltiin siellä myös lauantaina aluekoulukisoissa.

Perjantaina mentiin He B ja siinä tuloksena oli vähän päälle 62%, olin tyytyväinen siihen koska verkattiin noin 15min. En halunnut väsyttää Papua, koska asteita oli kuitenkin noin +30. Tämän jälkeen meillä oli perään HeA:2 2009, siinä Papu oli paljon parempi kuin tuossa B:ssä. Tästä saimmekin 62,931% ja olimme kolmansia! :) Meillä oli samat prosentit 4. sijoittuneen kanssa, mutta alapisteet ratkaisivat, niistä tuli 6,5 rivi meille.
Erika oli mukana kuvaamassa, mutta ei ehtinyt kuvaamaan meidän A:n rataa, mutta samoilla suitsilla mentiin. Eli kanget jätettiin pois ;)


Perjantaina perusin myös lauantain HeB:n lähdön, koska helle ei ainakaan helpottanut ja Papu suoriutui hyvin kuitenkin kahdesta luokasta jo perjantaina.
Lauantaina mentiin sitten vain HeA:2 2009 ja meidän lähtöaika oli ihanasti 16.05..ei siis yhtään kuuma ollut tai mitään.. Papu oli verkkaan kävellessä ihan laiska, enkä uskaltanut sitten verkassa muuta oikein tehdä kuin kävellä. Lopussa vähän ravia ja laukkaa ja väistöjä.
Radalla Papu oli todella rento!! Mutta se myös näkyi lapuissa, tuomarit olisivat toivoneet energisempää esitystä. Ja voi vitsit se meni oikeasti niin hyvin muuten, mutta tietty sitten viimeisellä laukkaosuudella se ei jaksanut pitää vastalaukkaa yllä ja tiputti raville. Yritin korjata mutta ekalla kerralla nosti myötälaukan ja toisella kertaa sitten vastalaukan (onneksi).
Papu kävelikin vapainohjin kaikessa rauhassa ja itseäni vähän nauratti että mikä hevonen mulla nyt on alla kun tää kävelee.
Tulos oli reilu 59% ja olisi mennyt yli 60% jos se laukka ei olisi rikkoontunut :(Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen molempiin päiviin. Ja parasta näissä on se, että Papu meni suoraan traileriin molempina päivinä. Perjantaina traikussa oli Ville kaverina joka ehkä vaikutti asiaan, mutta lauantaina mentiin ihan yksin. Ihan Papu <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti