sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikonloppu

Lauantaina siis Tarja kävi hieromassa, Papun selkä oli normaalia kipeämpi mutta tähän syy saattaa olla se etten tosiaan ole itse ollut selässä hetkeen. Katsellaan nyt mihin suuntaan alkaa taas menemään :) Vähän siis hoidetaan lämpölinimentillä selkää nyt jonkun aikaa.
Myöskin Papulla on taas kiima päällä, nyt tarvitsisi käydä ostamassa yrttejä josko ne auttaisivat tähän asiaan :)

Tänään hypättiin, oli ravipuomit laukkan nosto ja ristikko keskihalkaisijan linjalla, myöhemmin ristikko laitettiin pystyksi. sitten oli maapuomi kavaletti-kavaletti yksi laukka-askel ja pysty.Kavaletit olivat siis innareina ja tämän suoran Papu suoritti hienosti.
Toisella sivulla oli sitten pysty okseri sarja, 3 laukka-askelta ja välissä aluksi maapuomi. Siinä oli vähän hankaluuksia, mutta kun menimme viimeisen kerran ratana nämä kaikki, Papu selvitti kaikki esteet hienosti. Olin oikein ylpeä hevosestani sillä viime hyppykerrasta kuitenkin on aikaa :) Taidan myöskin osallistua seuramme harjoituskisoihin sunnuntaina 24.3 :)


Lauantaina oltiin myöskin katsomassa pieniä koira vauvoja :) Olivat kyllä niin suloisia, mutta myös niin pieniä että äiti kovasti vahti pentuja vielä. Mutta talossa oli näiden lisäksi 11 muuta portugalin podengoa ja olivat kyllä aivan super ihania. Kaikki tulivat iloisena tervehtimään ja halusivat huomiota. Nyt sitten parin kolmen viikon päästä uudestaan katsomaan koiria, silloin on varmaan meno vähän railakkaampaa pennuilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti