torstai 21. maaliskuuta 2013

Loppuviikon suunnitelmia

Eilen oli Sannan tunti pitkästä aikaa ja se menikin oikein hyvin.
Tässä kun on ollut vähän sellaista ilmassa, että ei kiinnosta hirveästi, mutta tiesin että yksi hyvä tunti tai muu onnistuminen saisi olon paremmaksi ja niinhän tässä kävi.
Harjoittelimme neliöllä taka- ja etupään hallintaa. Aluksi käynnissä jokaisessa kulmassa pieniä askeleita etupäällä takapään ympäri varttikäännöksen verran. Ravissa taas etupään ympäri takapäätä ja laukassa molemminpäin.
Papun kiima tosin oli niin kova, että aina kun Dáriusz oli tarpeeksi lähellä hidastui tahti ja sitten pitikin jo pysähtyä. Mutta tähän kiimaan nähden tunti menikin hyvin, sillä Papu yleensä kiimassa on pirun hankala ratsastaa.

Perjantaina Papu saa nauttia vapaasta ja lauantaina en ole mitään kummallista suunnitellut. Sunnuntaina onkin sitten rataesteiden harjoituskisat kotona, siellä mennään 60cm ja 70cm. Ja ihan vain hauskaa pitämään, koulusatulalla hyppimään niin ei tarvitse isoja mennä.
Sitten maanantaina 1.4 onkin tulossa Kotimäellä koulukisat.. Sitä pitäisi kyllä joku päivä harjoitella, ensiviikolla pääsen itsetallille ke, pe, la ja su. Täytyy katsoa nyt onko keskiviikkona Sannan valkku ja perjantaina Jykken, toisaalta niiden pohjalta on ihan hyvä mennä kisoihin :) Kunhan kerran edes pääsis radan ratsastamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti