torstai 14. maaliskuuta 2013

Iihahhaa HAU iihahhaa HAU

Eilen ei sitten ollutkaan Sannan tuntia kun ei ollut tulijoita. Mutta perjantaina on Jykken valmennus ja kengitys.. toivotaan vain että kengittäjä on ajallaan niin ehdin sinne valmennukseen tai no, jätän siinä tapauksessa kengityksen väliin.

Eilen meni tallilla sitten aika kauan, kun ensin hoidin Papua aika perusteellisesti. Ja harjailin kumisukalla talvikarvoja pois, ihan törkeesti lähtee nyt karvaa ja tuntuu että sitä on sit kotonakin tallin jälkeen.
Myös hierottiin oikein kunnolla, ja Papu taas kerran nautti: pisti pään alas, silmät puoliksi kiinni ja maiskutteli.
Oli kiva nähdä että se oikein rentoutui :)

Ratsastaessa tehtiin sitten yhtä sun toista, alkuravit ihan vain ympyröitä ja voltteja, sen jälkeen väistöjä, lisäyksiä, siirtymisiä käyntiin ja käynnissä yritettiin vähän ratsastaa eteen päin. Laukassa koottiin kunnolla, ja tehtiin laukkapiruetin harjoitusta molempiin suuntiin kerran, eli aika pieni ympyrä ja peppu sisällä. Vasen kierros oli helpompi kun oikealle taisi olla jo vähän väsynyt kun tein siinä välissä sitten vastalaukkoja.
Laukkojen jälkeen pidin ohjilla vastaan ja kevyessä istunnassa annoin Papun paahtaa ravia ympäri maneesia. Näytti peileistä katsottuna siltä, että neidiltä irtoaa etujalat :D

Oli siis kunnon ratsatus tällä kertaa.
Sitten asiasta toiseen 4  jalkaiseen, meinaan portugalin podengo pentuun.

Tänään kävin kurkkaamassa kennelin blogisivuilla ja voi että, pienet pennut ovat avanneet simmut ja harjoitelevat kävelemistä. Kuvat eivät olisi saaneet niin voimakasta reaktiota, kun se yksi pieni videopätkä siellä. <3
Lauantaina olisi tarkoitus mennä katselemaan pentuja ;) Ja sen jälkeen lasketaan varmaan viikkoja ja päiviä ja tunteja, että luovutusaika tulee :)
Tässä linkki kennelin blogisivuille: Tassurallin kennel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti