keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Rento päivä

Tallille mennessä oli vähän motivaation puutetta ja en ois millään jaksanu tehdä mitään.
Käveltiin aika kauan alkuun ja ratsastaessa Papu oli vähän pinkeä ja kyttäs ovipäätyä vaihteeksi. Alkuun tehtiin vähän väistöjä ja ne suju kivasti. Harjoteltiin myös vastalaukkaa, ihan vaan sen takia että kisoissa ne meni vähän miten meni, tänään ympyrällä vastalaukassa sain Papun jopa vähän taipumaan ympyrän mukaan ja olin ylpeä. Olispa menny samalla tavalla sunnuntaina, olis tullut piste pari enemmän.
Käynnissäkin yritin lisättyä käyntiä niin, että ensin kokosin tosi lyhyeksi ja siinä yllätyin miten Papu pysy ihan rentona vaikka kauheeseen kasaan sen ratsastin. Sen jälkeen lisättyä käyntiä diagonaalin linjalla. Peilistä katsoen totesin vain että, käynti ei ole meidän vahvuus. Liikkui rennosti ja hyvin, mutta niinkuin sunnuntaina lapussa luki, pitäisi olla matkaa voittavampi askel.
Loppuraveissa keventelin Papua aika kauan, nauttisin vaan kyydistä ja ratsastin paljon voltteja ja ympyröitä.

Karsinassa sitten vielä vähän hierosin, mutta ei siitä meinannut tulla mitään kun Papu vain halaili ja rupesi pissaamaan. Raukalla on kohta selkä kipeä jos kiima ei ala hellittämään, tämä kiima on nyt kestänyt yli viikon jo. Yritän joku päivä ehtiä Börjesiin ostamaan Stroppy Mare yrttiseosta, on siellä edullisin ja minun täytyy kuitenkin vähän katsoa hintaakin näissä rehuissa.

Huomiseen pitäisi kerätä motivaatiota, jotta jaksaa Sannan tunnilla. Tosin saan ainakin sitä ennen ystäväni tekemän kosteuttavan kasvohoidon mihin sain lahjakortin poikaystävältäni jouluna :) Eiköhän sen kasvohoidon jälkeen jaksa ratsastaa kunnolla ;)


Mun ja Papun ihka ekat aluekoulukisat, vähän edistytty tästä :)


Irtohypytystä 2012 kesälläEi kommentteja:

Lähetä kommentti