maanantai 25. helmikuuta 2013

Perheenlisäystä odotetaan

Eilen oli ihan mahtava keli ja käytiinkin Dáriuksen kanssa maastossa käppäilemässä. Dáriuksestakin tuli kova suojelija aina kun Sanna tuli oman suokki orinsa kanssa meitä vastaan. Huvitti kyllä kun aluksi Dáriusz tuli vain rauhassa perässä ja sitten Sannan mennessä ohi niin Dariusz tuli Papun vierelle ihan. :D Papullakin on henkivartija nyt maatossa. ;)

Huomenna Papu taitaakin joutua vähän pidempään liikutukseen, kun ensin Pinja menee ja sen jälkeen lupasin näyttää Outille Papun tavaroita, enkä tiedä haluaako Outi käydä Papun selässä huomenna vai joku toinen päivä. Outi siis lupasi liikutella Pinjan lisäksi Papua ensiviikolla kun olen Alpeilla laskettelemassa :))

Kohta taidan vaihtaa tämän blogin nimeä, sillä tiedossa olisi huhti-/toukokuussa perheenlisäys. Ainakin toivottavasti. Tänään aamuyöllä on syntynyt pieniä suloisia portugalin podengon pentuja ja sieltä toiveena olisi saada yksi kotiin. Eli lisää nelijalkaisia, ei sentään kaksijalkaisia. Huh!
Mutta aika näyttää tuleeko sieltä pieni kaveri minulle vaiko jostain toisesta kennelistä :)

Podengo omistaa aika ison egon ja kun sen pennusta pitäen opettaa käymään tallilla, niin pärjää hevosten kanssa. Papusta en tiedä pärjääkö koiran kanssa kun ei oikein välitä edes "pienestä" tallikissa Taavetistakaan. Yleensä joudun vahtimaan ettei Taavetilta lähde häntä kun tulee Papun luokse. :D

2 kommenttia:

  1. Onnea perheenlisäyksestä ;)

    Dáriusz oli kyllä aika liikkis, kun se oli niin tohkeissaan, kun pääsi suojelemaan Papua. Ja vielä sillai herrasmiesmäisesti vähän vaan rinnalle siirtymällä ja pöhisemällä, ei mitään kauheeta macho-riehumista ;)

    VastaaPoista
  2. Älä vielä onnittele, en oo kuullu sieltä kennelistä mitään nyt niin pelkään etten saakkaan vielä koiraa sieltä. Täytyy sitten siirtyä toiseen kenneliin :)

    Joo ei Papuakaan häirinny yhtään vaikka Dáriusz tuli rinnalle ;)

    VastaaPoista