keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Sannan valmennus

Tänään sai taas ratsastaa taivaallisella hevosella valmennuksessa. Ero oli kuin yöllä ja päivällä viime viikkoiseen. Tuntikin hurahti hetkessä.
Tähän asti ollaan keskitytty paljon taivutuksiin ympyrällä ja hevosen notkistamiseen. Tänään harjoiteltiin sitten suoruutta ympyröillä ja volteilla.Ensin ravissa kaarevalla uralla, johon lisäsimme voltin aina seinään päin.
Tämän jälkeen mentiin ympyrällä ja siinä ensin ravissa lähdettiin spiraalin mallisesti pienentämään ympyrää n. 6m ympyräksi ja samalla koottiin ravia. Siitä samalla tavalla suurennettiin ympyrää ja annettiin ravin tulla isommaksi. Sama tehtiin sitten laukassa ja Papu saikin tehtäväksi ottaa aina väliin muutaman laukka-askeleen melkein paikallaan.
Mutta ai että oli IHANA hevonen alla <3

Täytyy vielä keksiä minkä nivelkuolaimen vaihtaisi nykyisten tilalle kankisuitsissa, kun ainakin tänään oli tosi paljon parempi nivelillä verrattuna kankiin.

--------------------------------------------------------------------------

Tähän tuleekin ehkä pieni tauko kun huomenna on vuokraajan vuoro ja perjantaista sunnuntaihin olen itse Himoksella ja vuokraaja, Tiina ja Erika liikuttavat poniani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti