keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kohti kisakautta

Tänään taas Sannan valmennuksessa ja olipa hyvä valmennus. Nyt alettiin jo puhua tulevasta kisakaudesta, hui sanon minä. Olen itse miettinyt tulevaa kisakautta jo kauan mutta nyt täytyy varmaan ihan oikeasti ajatella tulevaa kun Sannakin jo mainitsi.
Harjoiteltiin tänään käyntiä, jossa Papulla on huono tapa mennä aina jännittyneenä ja kiireisenä, sain sen kyllä menemään hyvin. Tehtiin myös avoja jotka sujuivat yllättävän hyvin. Menin kangilla pitkästä aikaa valmennuksessa ja tällä kertaa vasta lopussa rupesi vähän puremaan oikeaan.Eli ehkä leukanivelen hieronnasta ja hoidosta on ollut apua. Perjantaina varmaan kangilla myös Jykken valmennukseen.

Eilen pidin Pinjalle tunnin, ja heillä meni kivasti Papun kanssa. Asettelua pitkillä sivuilla, sekä diagonaalin linjalla. Tiina ratsasti Papua rennoksi maanantaina kun oli sunnuntaina hyppyjen jäljiltä aika pinkeä.

Varusteitakin pitäisi hankkia, ostoslistalla olisi pintelipatjat, pintelit, kisatakki ja ehkä myös jotain muuta kivaa. Haluaisin ehkä BoT:n pintelipatjat taikka Professional´s Choicen suojat. Molempiin ei ole varaa, mutta toiset haluaisin. Saa nähdä koska saan aikaa tehtyä näille ostoksille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti