perjantai 11. tammikuuta 2013

Joskus näinkin..

Eilen sai taas kokea sen minkä Papun osaa - purra kiinni ja juosta alta pois. Tunnin jälkeen oli kädet hapoilla ja hiki, taisi olla ratsastaja väsyneempi kuin hevonen. Täytyyhän näitäkin päiviä joskus olla, toivotaan vaan että ens viikon valmennuksessa olis vähän helpompi ratsastettava. Kankien kanssa on aina välillä se ongelma että ei tahdo kuunnella pidätettä ja puree vaan kiinni, mutta pakko niilläkin on mennä et tottuis niihin.

Tänään Papu saa kyllä nauttia pelkästä juoksutuksesta ja huomenna on taas vuokraajan vuoro. Sunnuntaina vois yrittää maastoon jos ei oo ihan kauheen liukasta, ainaki piha ja osa teistä on ihan jäässä, mut hokit on ja jos sais seuraa ni jaksais Papuki mennä rauhassa ja sais sit tehdä muutakin ku pyöriä maneesissa.

Yritän kipeesti ettiä kisoja, mutta ei iha vielä löydä.. aina sama juttu vuoden alussa. Kevät missä olet?!
Parin viikon päästä alkaa sitten Hansun(Hanne-Mari Kiuttu) valmennukset Kuusistossa. Toivottavasti Hansun ja Sannan näkemykset menee edes vähän yhteen ettei tarvii sitten kahden ihan erilaisen valmentajan valmennuksissa käydä.Tää kuva on Nipsun valmennuksesta, olisko kyse ollu sitten loppu kesä 2011.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti